april 19, 2017

2017 – 03 MOTION GRAPHICS OCH RÖRLIG MEDIA

Mars 2017

Tema: Motion graphics och rörlig media
Träff nummer 79
Datum 3 mars 2017
Moderator: Julia Holmblad @JuliaHolmblad på Twitter

I mars spinner vi vidare på februaris tema om webbsändningar, med motion graphics och rörlig media. Detta blir större hela tiden i sociala medier och Cisco spår att 80% av all internetkonsumtion år 2019 kommer att vara videos av olika slag.

Årets andra Social Media Club äger rum redan fredag, 3:e mars och då kommer vi prata just motions graphics och rörlig media, tillsammans med månadens moderator Julia Holmblad.

Julia har sin bakgrund i design och produktion, är utbildad på Hyper Island och driver det egna företaget Doughnutdollie animation. Hon kommer berätta mer om det hon sysslar med och ge en massa handfasta råd om hur du kan tänka kring och själv komma igång med motion graphics.

Presentation av temat

Deltagarnas sammanfattningar och frågor efteråt

En rolig och intressant presentation som engagerade deltagarna. Många konstaterade att det var en hel del intressant man inte kände till.

Tack Julia för presentationen!

Tack också till Sina Farhat för en massa fina bilder från eventet. Bilderna finns på https://www.flickr.com/phot…/sf_webcoast/…/72157680416990491 och är fria att använda till era bloggar och annat så länge ni creddar Sina. (Skicka gärna en blänkare till oss också så vi kan länka inlägget, eller lägg upp på diskussionsgruppen https://www.facebook.com/groups/93234416897/ ).